neea.se

söndag, maj 14, 2006

Ettårskalas!

Nu i maj är det ett år sedan vi slog upp portarna till butiken neea.se! Det har gått snabbt men det har oxå hänt väldigt mycket sedan dess. Vi var nykläckta företagare som ärligt talat inte hade så stor koll hur nånting skulle gå till, men med stora visioner föds väl iallafall nån bra idé! Från början ville alla tre bestämma så mycket som möjligt och ha det på sitt sätt, men vi har insett att det funkar ju inte att ha det så. (Ett tips till nya företagare är att dela upp arbetsuppgifterna och inte tro att man löser allt så fint tillsammans hand i hand.)
Iallafall så hade vi från början ett märke som hette POW som vi gillade, med actionseriefigurer på kläderna, både tjej- och killhjältar! Detta märke heter idag Comic Junky, men vi har kvar några godingar med POW-tags, passa på och lägg vantarna på de sista nu till 40% rabatt! (De ligger i Fyndlådan som du hittar i menyn till vänster.)


Snart kommer vi givetvis att ha ett litet ettårskalas med bra priser och erbjudanden samtidigt som vi fyller på med lite nyheter inför sommaren. Bli gärna medlem och ta del av erbjudandena först av alla!

Må neea leva uti hundrade år..//al. :)

Antal besök i dag: