neea.se

söndag, februari 11, 2007

Inspiration!!

Så var då hela neea-crewet på Vision i Köpenhamn igår, och vilken dag! Intryck och tittande och pratande och letande, och så en fika mellan varven för att diskutera så man inte banar iväg alltför mycket! :) Säkert är iallafall att man får inspiration och motivation till massor så nu e vi laddade med ny energi för vår butik..
Ett nytt märke vi bland annat kommer börja me här på neea är NÜMPH, en fantastisk dansk kollektion med tjejiga, mycket coola o lite annorlunda kläder. Aggi ska presentera det lite närmre här på bloggen under kommande vecka..
Jag har oxå glädjen idag att berätta att neea ska få vara med på en modevisning här i Halmstad i mars! Det ska verkligen bli spännande tycker vi. Mer info om det kommer oxå här på bloggen, så håll koll och hjärtligt välkomna sen såklart!
Kommande vecka bjuder på lite nyheter på shoppen, plus att vi rear ut det sista av det "gamla" till 60%, kolla Fyndlådan! Vi har även sänkt priset ytterligare på de sista killgrejerna som ska bort, grymt bra priser just nu alltså..
En bild från mässan på gulliga Ulrika som presenterade Nümphs härliga kläder för oss!

Take care!
yours


//al.

Antal besök i dag: