neea.se

torsdag, maj 18, 2006

Mode eller inte mode, vad är frågan?

Man vet på nåt sätt alltid vad som är modernt, men man vet inte riktigt hur det gick till! Rätt vad det är så står vi mitt i ett nytt mode och man bara vet vad som är så rätt just nu.
Att jobba med mode är kul. Känner man sig lite oinspirerad nån dag är det bara att slå upp en tidning, slinka in i nån butik eller fusk-kolla (som vi kan göra) in i kommande säsongers trender. Gör man det så märker man att vi lever i ett modeimperium, överallt är vi omringade av något som har med mode och trender att göra! Det är inte bara kläder och inredning, utan umgängesformer, mat, platser, teknik och drinkar.
Men hur som helst så tycker ju alla alltid olika. Shower och evenemang som visas är tydliga exempel på att modet ändå har ett brett spektra. Ta bara till exempel vår kära Melodifestival; oftast undrar man ju vad folk har på sig! Och varför?! Ikväll är det dax för kvalet inför lördag och vi kommer att bli bjudna både på det ena och det andra vill jag lova! Se på det och låt er inspireras, var inte så fast vid det som står i Cosmo (även fast det ÄR en bra tidning), njut av att andra faktikst vågar visa precis vad de tycker, och som dessutom visar det för hela Europa!

Väl mött i SVT1 21.00!
//al

Finlands segertippade Lordi..

Antal besök i dag: