neea.se

tisdag, maj 30, 2006

Vilka är neea?

Vi som ligger bakom neea.se är tre vänner från Halmstad som länge surrat om att starta eget av nåt slag, och helt plötsligt förra våren slogs portarna upp till vår alldeles egna nätbutik! Vi har det just nu på hobbynivå eftersom vi egentligen sysslar med annat på heltid. Målet är självklart att utöka, men vi vill inte göra det för fort. Vi känner fortfarande att vi är ganska nya i branschen och vill gärna ha koll på saker och ting innan det kör över oss fullständigt.
Våra allra första steg som företagsägare tog vi på CPH Vision-mässan i Köpenhamn i februari förra året. Det var förvirrande. Vi vågade dock skapa lite kontakter som vi haft nytta av. Fast jag kan ju bara säga som så att när vi var där i februari detta året kände vi oss betydligt mer varma i kläderna! Vi lägger energi på att våra kunder ska bli nöjda. Jag jobbar själv i "vanlig" butik och det finns ingen bättre känsla att se en nöjd kund gå ut genom dörren. Oftast får vi på neea aldrig veta hur våra kunder reagerar på sina varor från oss, därför hoppas vi verkligen att de som inte är nöjda hör av sig.
Vi tycker det är kul att jobba med folk. Tveka inte att höra av er till oss med frågor bara för att det är en e-butik du är inne i. Svaret kanske dröjer lite längre än om du står precis framför en expedit, men det kommer absolut inte att bli sämre.

With love//al.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»

2:21 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Antal besök i dag: