neea.se

måndag, november 13, 2006

En till presentation!

Det får bli en till presentation här på bloggen i dag. Nästa person som hälsas välkommen till gänget är Caroline Wallmark som kommer att sälja sina smycken under kategorin One Of A Kind. Caroline Wallmark är het just nu, hon har bland annat designat årets Rookiepris för den person som betytt mest för svensk oberoende musik. Hon designar under smeknamnet Cakka och har även gjort en del annat , bland annat en slips till 2005 års bäste musikskribent Andres Lokko, örhängen åt Lisa Miskovsky, Peter Siepen, och Therese Alshammar. Hennes hemsida hittar ni på www.cakka.se.

Cakka – personliga fotosmycken
För dig som vill vara modig och fin.


Söker du något mer spännande än de vanliga smyckena som finns så är Cakka din räddning. Utifrån tankeväckande och förtjusande fotografier skapar Cakka örhängen och armband som även har en skön baksida av mjukt dekorgummi. Metallen som används är av godkänd nickelhalt och fotografierna är tagna av Cakka, om du inte vill ha ditt eget foto vill säga!

Bakom Cakka står Caroline Wallmark, en 28-årig egenföretagare från Sundsvall. Hon har gått den långa vägen till att bli designer genom fyra års IT-studier på högskola och arbete som datakonsult. En vacker dag knackade den undangömda kreativiteten på i hennes liv och hon sökte sig vidare. Drivkrafterna att sprida leenden genom roligheter och belysa att könstillhörighet inte behöver hänga ihop med intressen och egenskaper, drev henne 2003 till att ge sig in i den väldigt stereotypa branschen för accessoarer.

I kväll kommer Cakkas smycken att läggas ut på shoppen, 3 armband och 8 stycken örhängen. Bland härligheterna finns bland annat örhängen med fotografier av glasstrutar, kassettband, paprikor och finskor. Det skall tilläggas att alla smycken är unika och finns bara i ett exemplar.

Välkomna in//Agneta

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vad kul med en presentation :)

9:02 em  
Blogger neea.se said...

Kul att du tycker det, fler kommer det att bli framöver.
//Agneta

10:13 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Antal besök i dag: