neea.se

lördag, mars 24, 2007

Modevisning del 2

Mycket trevlig gårdagskväll med modevisning på Sturegymnasiet och sedan middag med neeagänget på restaurang Verona här i Halmstad. Modevisningen som anordnades av tre tjejer på Medieprogrammet var snygg och proffsig. Kläder och skor kom förutom från neea.se, även från Carlings, Soda, Jepson, Nordic Safari och Scorett. Vår lilla webbshop var för många ett nytt och oväntat tillskott till de andra väletablerade Halmstadbutikerna. Vår nuvarande marknadsföring vänder sig enbart till kunder på webben, så det känns extra kul att vi fick visa upp oss lite på "hemmaplan", kanske något att satsa lite mera på i framtiden. I goodiebagen som delades ut fanns förutom ett rabatterbjudande från oss, även ett generöst erbjudande från underbara och trevliga Nina på Unik Design. Om jag ska rekommendera någon annan shopp på nätet så är det just Unik Design som jag väljer. Nina är alltid lika trevlig, hjälpsam och ödmjuk med en enorm känsla för service. Bara den lilla detaljen att hon alltid skickar med en liten tablettask med leveransen förhöjer shoppingupplevelsen flera gånger om.

Lägger nedan in två bilder från modevisningen där bland annat den underbara klänningen från American Apparel finns med.
Hugs and kisses
//Agneta



3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tack så jättemycket för dem fina orden : ), vad glad jag blir! Kul att ni var på modevisningen! Kram Nina

10:03 em  
Blogger Unknown said...

Hej! Det var verkligen jätteroligt att ni ville vara med :) Såg att ni satt med kameran i högsta hugg men skulle ni behöva fler bilder så finns det. Skolans fotoelever tog en del under första visningen. Hoppas att ni har fått ut lite utav visningen i alla fall :) Hörs inom kort!
Kram Lovisa Nilsson & co

3:36 em  
Anonymous Anonym said...

Nina>Kul att du tittar in och att jag kan göra dig glad! Du är värd varenda ord :-)

Lovisa>Tack för en bra modevisning! Ja, det skulle inte vara fel med lite fler bilder, tror att Alice kommer att kontakta dig angående det. Hälsa resten av gänget!

Kram Agneta

2:45 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Antal besök i dag: